window.Laravel = {"csrfToken":"G6cwCtJPykmXEFID3hDuxGkTDaJAN2nhuo3APtYe"};

Fii Eco-Friendly!

Te preocupă mediul înconjurător? 

Este nevoie doar să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Observă natura, fii atent la produsele pe care le folosești și acțiunile din jurul tău! 

Contribuie cu lucruri mici la o planetă mai verde.

Printează responsabil

Printează doar atunci când ai nevoie și încearcă să refolosești hârtiile vechi! Astfel, reduci cantitatea de hârtie și implicit, salvezi copacii!

Consum redus de energie

Investește în electrocasnice din clasa A+ pentru un consum redus de energie! Poți economisi de la 25% până 45% mai multă energie.

Lumina solară

Stinge lumina și lasă razele soarelui să pătrundă în interiorul căminului tău! Dincolo de faptul că economisești energie, lumina naturală are un impact pozitiv asupra sănătății.

Reciclează

Sortează gunoiul menajer de alte deșeuri! Astfel, obiectele reciclabile pot fi mai ușor transformate în materii prime.

Ai grijă de apă

Reglează presiunea apei și oprește-o atunci când nu o folosești! În felul acesta vei reduce consumul de apă, iar factura va fi mai mică.

Oprește electrocasnicele

Scoate din priză aparatele electrocasnice atunci când pleci de acasă! Testele arată că toate aparatele pe care le lași în stand-by consumă 500 kwh/an.

 

Mergi pe jos

O dată pe săptămână renunță la mașină și mergi pe jos! Astfel, contribui la reducerea poluării și în același timp, îți menții forma fizică, te relaxezi și te încarci cu energie.

Folosește pungi de pânză

Folosește pungi de pânză în locul celor din plastic! Utilizând o sacoșă din pânză economisești 6 pungi de plastic pe săpămână. Un lucru excelent, având în vedere că acestea reprezintă unul dintre cei mai mari poluatori.