window.Laravel = {"csrfToken":"MDScCdzQkotkWSb3ZgopjayPSm8PO1eOOw6j0NxC"};

Despre noi

Cine suntem noi

Confortul oamenilor și sănătatea planetei sunt două dintre prioritățile Daikin, lider mondial pe piața aparatelor de aer condiționat. Știm cât de important este un cămin cu aer proaspăt și curat, iar în aceeași măsură, suntem conștienți de nevoia de protecție a mediului înconjurător.

De aceea, am ales să extindem eforturile susținute la nivel global prin lansarea unei inițiative naționale de împădurire, devenind parteneri ai acțiunii Plantăm fapte bune în România, organizată de Asociația EcoAssist. Obiectivul nostru este să contribuim la protejarea și creșterea pădurilor în 9 județe ale țării, compensând astfel emisiile antropice de CO2.

De ce vrem aer curat?

Pentru că îl merităm! Atât în interior, cât și în exterior. Atât noi, cât și generațiile viitoare.

Cum vrem să protejăm?

Fiecare dintre noi poate contribui la povestea unui viitor mai verde. De-a lungul timpului, ne-am arătat grija față de atmosfera interioară a căminului vostru, iar acum plantăm aer și în exterior. Astfel, la fiecare unitate split vândută în această vară, Daikin redă aerul naturii prin plantarea unui copac.

Când?

Campania se desfășoară în intervalul 5 iunie – 15 septembrie 2017. Acțiunea de plantare are loc pe 25 noiembrie 2017.

Află mai multe informații despre Daikin pe www.daikin.ro

//
Nume Prenume
Inițiativa „Plantăm fapte bune în România”

Plantăm fapte bune în România este iniţiativa naţională de împădurire bazată pe voluntariat, lansată în 2011, având reprezentat legal Asociația EcoAssist.

Obiectivul general al “Plantăm fapte bune în România” este acela de a implica societatea civilă, publicul larg, autorităţile, mediul privat şi mass media în protejarea şi creşterea de păduri, pentru a compensa astfel emisiile antropice de CO2.

În cei 7 ani de activitate, inițiativa a implicat 27.376 de voluntari, a plantat și îngrijit 576.143 de puieți pe un total de 180 hectare de terenuri publice neproductive, din 22 de județe ale țării.

2017 este al treilea an consecutiv în care, în luna noiembrie, echipa de proiect va organiza o plantare în toată țara într-o singură zi. În data de 18 noiembrie, voluntarii vor împăduri terenuri la nivel naţional, sunt vizate 9 județe ale țării.

Înscrierile la plantat aer s-au terminat, faptele bune nu!

Hai pe pagina de Facebook și Instagram să ne urmăriți în continuare!